running up that hill.

väderprat är nådigt tröttsamt, när det kommer från andra.
är glad att jag inte sitter i kassan på ICA denna vintern, mina öron hade blödit men faktiskt det får räcka nu jag kan inte leva så här det är omöjligt jag orkar inte köpa vinterskor när det snart är mars jag orkar inte se pudertak jag orkar inte längta hål i magen efter vår & igår skrev jag den 24/1 på min timrapport, missade att hoppa en månad fram, varför det då? för att tiden står still!
 & alla vet ju om man adderar tid så försvinner det mesta, magont, hjärtont, men tydligen inte snö. så jag tar två koftor två halsdukar under vårkappan, försöker ju. använder vårstövlarna men sulan sprack i kylan så snön sipprar in där nu. jag mötte en bartender igår som bott i malmö i 17 år han säger att han aldrig sett så mycket snö här, jag vet ju att det inte stämmer alla vet om barndomsvinter med snö upp till fönsterbläcken men att det är så längesen att man glömt är illa nog. jag önskar vår, sommar, höst vad som helst men inte det här.


jag firade mina 26 år med mina vänner i lördags jag tänker inte orda om någonting annat som hände den dagen förutom att mina finaste vänner (nästan alla, ellen du var saknad) var här, jag fick fantastisk bok, fin hembakad tårta, presentkort, 100 saker man inte behöver i en jättekorg, alkohol samt en dvd-skiva med bilder från mina år 14-26. en del vidriga med pissgula slingor tvärsöver luggen, hur tänktes det där? man kan verkligen undra.


idag tvättar jag, promenerar & dricker kaffe på discocafe.


vinden höll ett tal vid en hamburgerbar.

såja, nu är våren på väg.
det känner ni väl? att solen står på, snön faller i gigantiska block några centimeter från huvudet när man promenerar södra förstadsgatan fram, att grannens fimpar faller ned på din balkong i takt med att snön som legat på askfatet blir vatten?

så vad gör jag för att fira denna dag? jag styr upp lägenheten inför kvällens fest.
15 personer ska fira mina 26 levda år & vi gör det med temat het i hatt.




väl mött, best regards & kärlek,
Lina






något om kärlek.

åh, min 26-årsdag var så fin!
telefonen fick hjärtattack av alla sms & sånger, 47 fantastiska personer gratulerade mig på facebook, lunch & upptäcktsfärd på stan med finaste louise & emmelie
&
älskade emeli tog mig på en klimatresa till Aiya Napa vilket innebar drinkar & grillning.
avslutade med öl på På Besök & en härlig känsla av att vara mest älskad i världen följde med mig när jag stängde ögonen för natten.




tjugosex är hett!


det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig.

de här dagarna flyter samman i feberdrömmar men jag har lyckats skriva klart hemtentan, feber gjorde susen på det flummiga som efterfrågades. jag har glömt hur man skriver  sådär som vi alltid gjorde på K3, applicerade allt på inget & att det var självklart då men hur jag med tiden blivit maskinerad: detta är rätt, detta är fel & däremellan: ingenting alls.


jag har bestämt mig för köpenhamn, lönen avgör & vissa saker har man faktiskt inte råd att säga nej till.
det ska bli skönt att få prata lite danska igen, hänga i köpenhamn & ja jag peppar mig mot pendlandet som man självdör av för det vet ju alla att varje gång man åker tåg så dör själen lite.

jag är dagar ifrån att fylla tjugosex. jag vill inget säga med det mer än att nu jävlar har jag snart levt tretti långa år.

& fortfarande vet jag ingenting om det där.








MSN-konversation worth living.

lina säger: Alexander McQueen är död, fan vad alla dör!

Louise säger: mm jag vet.  hur "kände" du honom?

lina säger: hmm... vi festade ihop några gånger förra året.

Louise säger: aha...

lina säger: hur kände du honom?

Louise säger: kände honom tyvärr inte, men har en vän som kände honom.

lina säger: oj förlåt att jag skämtade om det!
(tänker att louise har ju bott i London & känner folk där)

Louise säger: men alltså du kände ju honom?







det snurrar i min skalle.

lyssnar på smutser, försöker bli pepp men feber, halsont, huvudvärk tar ned stämmningen något.
försöker planera tidernas svensexa (litar inte på att männen kan fixa detta), skriva hemtenta, bestämma om jag ska ta jobbet i köpenhamn eller inte. borde kanske bara sova bort sjukdom & sen fokusera på livet.


god natt då.




everyone is their own savior.

januari, februari de här månaderna är långsamma, tråkigt grå.
jag tänker att jag borde flytta, bara för att det ska hända något.
jag har sökt inköpsjobb i stockholm.
jag har upptäckt att "mina" jobb finns där, de jag verkligen verkligen vill ha så därför få man kanske komma till jobben i stället för vice versa.

annars händer det inte så mycket, festplanering & sommarlängtan.
ikväll ska jag på examensfest, jag tänker att examensfest brukar äga rum på sommaren så jag kör på ljusa sommarkläder & klack med öppen tå.





arrividerci, som vi säger.