man kan ej vara kritisk om man alltid ska vara politiskt korrekt.

Ingenting är så provocerande som politik & efter valet i söndags är jag ganska provocerad.
För det första: piratpartiet, vad är det för jävla påhitt? De som röstat kan ju börja med att erkänna att bakom deras röst låg ingen som helst tanke på yttrandefriheten, det är en mycket dålIg ursäkt. Så till er finns bara en sak att säga & det är faktiskt en dommarregel stiftad 1875: olaga fång är ofång.





Kommentarer:
Postat av: kouya

Hejsan! Tänkte berätta lite om varför jag röstade på Piratpartiet.

De senaste åren har det kommit direktiv och lagar från både EU håll och Sverige, som enbart är till för större kontroll och koll av flöde av information. Det mesta skall registreras. Därav försvinner vår rätt till privat kommunikation på nätet.

Våra mobiltelefoner kommer registreras vart de finns när vi tar emot samtal och när vi lägger på.

Dom blir spårsändare helt enkelt.

Jag ser inget nytta i all denna övervaknings hysteri och jag tycker det är en fara för samhället att medborgerliga rättigheter som privat kommunikation upphör, bara för att det är simpelt gjort med dagens teknik. Jag pratar om FRA lagen och Datalagrings direktivet.

Postat av: Evilnils

Rätt korkat av dig att påstå att du vet varför folk röstade på Piratpartiet. Känner du alla som röstade på dom? Kan du läsa folks tankar?



Själv röstade jag på Piratpartiet för att dom är de enda som inte kommer att kompromissa i sitt motstånd mot den framväxande övervakningsstaten. FRA, IPRED, Datalagringsdirektivet, och mer jävelskap som är på väg.



Om du mot förmodan är en sån där idiot som uttalar dig om Piratpartiet utan att egentligen ha läst vad det är dom vill (det är mycket mer än bara fildelning) skulle jag vilja rekommendera att du går in på deras hemsida och läser på innan du kläcker ur dig mer dumheter.



www.piratpartiet.se

2009-06-13 @ 06:30:38
Postat av: lina.

kouya: jag vet att PP inte bara står för fildelning, men de jag känner & vet som röstat på piratpartiet har använt dessa argument mer eller mindre som "kamouflage", därmed inte sagt att alla som lagt sin röst på PP gjort det, du är kanske en av dem. Men i mina öron känns det där mer som en dålig ursäkt. Dessutom har avlyssning har varit på tapeten sedan 1:a världskriget, detta är alltså inget nytt. Därför är det ganska orimligt i mina ögon att förbjudning av fildelning inte har med saken att göra.



Evilnils: Se ovan.

Sverigedemokraterna står för mycket mer än främlingsfientlighet, enligt mig är de ändå genomgående dumma i huvudet.

Som sagt, man kan inte vara kritisk om man jämt ska vara politiskt korrekt.

2009-06-13 @ 10:05:19

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback